Javno preduzece za gazdovanje šumama
VOJVODINAŠUME
Šumsko gazdinstvo "BANAT" Pančevo
  Početna Cenovnik usluga Galerija slika ŠRC 1 Galerija slika ŠRC 2        
Posetite takodje i:
JP Vojvodinašume
ŠG Sombor
Na samom jugu Vojvodine 15 km od Kovina i 5 km od Deliblata u šumovitom okruženju nekadašnje ''Evropske Sahare'' nalazi se Školsko-rekreativni centar ''Cardak''.

ŠRC ''Cardak'' obuhvata centralnu zgradu, u kojoj je ucionica i manja sportska sala,dva paviljona "Nera i "Brzava" kao i kuhinju i restoran kapaciteta do 400 gostiju, koji se može prilagoditi potrebama korisnika kao i nekoliko bungalova. Oko objekata se nalaze otvoreni novi sportski tereni za mali fudbal,rukomet i košarku, kao i staze za šetnju.Vazduh u Deliblatskoj pešcari ima izuzetna svojstva a pogotovo u delovima u kojima ima starih borovih šuma, i zato se boravak u ovom specificnom predelu preporucuje deci, rekovalescentima, sportistima i svima koji žele kvalitetan i potpun odmor. U zimskom periodu dinski reljef pruža idealne uslove za sankanje i igre na snegu.

Dva paviljona ''Nera'' i 'Brzava'' renovirana su 2007. godine, i sa smeštajnim kapacitetom od 120 ležaja namenjeni su djackom i sportsko-rekreativnom turizamu. Na raspolaganju je 12 cetvorokrevetnih i 12 šestokrevetnih soba u dve etaže sa etažnim kupatilom i WC-om za smeštaj ucenika i sportista, odnosno 6 jednokrevetnih i 2 dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i WC-om za vaspitace i trenere. Na obe etaže paviljona nalazi se dnevno boravak sa TV-om .

Sajt još- u fazi izrade
Za ostale podatke obratiti se na kontakt telefone ili elektronskom poštom